Kausi 2016-2017 ja viimekauden jälkipyykkiä.

9.6.2016 - 5.01

Huomenta.

Näin kai voi todeta, kun Karhu HT:n tiedoitus- ja somejaosto vihdoin heräilee pettymykseen päättyneiden playoffien jälkeen uuteen kauteen. Viime kauden jälkipyykkiä on pesty jo tovi ja uusi kausi on pyöräytetty käyntiin.

Ihan ensimmäiseksi ISO KIITOS kaikille viimekauden touhuissa mukana olleille yhteistyökumppaneille, faneille, vapaaehtoisille ja ihan kaikille jotka panoksellaan on tukenut ja auttanut matkan varrella. Ensimmäinen kausi Suomisarjaa on takana, paljon opittiin ja sitä oppia siirretään nyt jo alkaneeseen kauteen ja tehdään kaikki piirun verran paremmin!!

Valmennuskuviot on menossa oikeaan suuntaan ja pelaajasopimuksiakin on jo allekirjoitettu ja näiden tiimoilta tullaan ulos tarkemmin lähiaikoina. Varainkeruu on lähteny myös käyntiin ja uusia yhteustyökumppaneita on etsitty kuumeisesti ja osaan vanhoistakin on oltu jo yhteydessä. Kausikortteja on jo saatavilla huokeaan kesähintaan 70€/kpl, joten kaikki kaupoille varamaan paikkasi ajoissa ensikauden vääntöihin!! Lisäksi Heinäkuun loppupuolella Merikarvialla tärähtää näytösottelun merkeissä, ja siitä lisää jo tulevalla viikolla, eletään jännittäviä aikoja!!

Nyt kaikki mukaan Karhu HT:n remmiin, tulevia tapahtumia ja tulevaa kautta et todellakaan halua missata!!!!

T: Karhu HT