Karhu HT:n ottelut Fanseat Go:ssa

2.11.2017 - 14.50

Nyt myös Karhu HT:n kotipelit ovat nähtävissä Fanseat Go palvelussa. Nyt lähes kaikki Suomi-Sarjan ottelut ovat katsotavissa suorina lähetyksinä.

 

Mikä on Fanseat GO?
Fanseat GO on uusi palvelu, jossa urheiluseurat voivat tuottaa suoria lähetyksiä tapahtumistaan faniensa nautittavaksi. Seurat hyötyvät tekemistään lähetyksistä ansaitsemalla rahaa katsojamäärän mukaan. Lähetykset ovat myös katsottavissa jälkikäteen tallenteina.

Mitä eroa on Fanseatilla ja Fanseat GO:lla?

Fanseat (fanseat.com) tarjoaa premium-sisältöä kuten Mestistä ja Korisliigaa. Fanseat GO (go.fanseat.com) tarjoaa urheiluseurojen itse tuottamaa sisältöä. Samalla Fanseat-tilauksella (1 kk kokeilujakso, jonka jälkeen 7.99 €/kk) saat katseluoikeuden molempiin sisältötyyppeihin.

Miten tilaan, maksan ja peruutan tilauksen?

Sama tilaus antaa käyttöoikeuden sekä Fanseatiin että Fanseat GO:hon. Lisätietoa kuukausitilauksesta löydät Fanseat-tukisivuilta. Huomaa, että Fanseatin iOS-sovelluksella et voi katsoa Fanseat GO -sisältöä.

Voinko katsoa Fanseat GO -lähetyksiä Fanseatin iOS-sovelluksella?

Et. Fanseatin iOS-sovelluksella voit katsoa vain premium-sisältöä kuten Mestistä ja Korisliigaa. Voit katsoa Fanseat GO -lähetyksiä iPhonella tai iPadilla käyttämällä web-selainsovellusta, kuten Safaria tai Chromea.

Miten voin antaa palautetta sisällön laadusta ja aikatauluista?

Urheiluseurat ovat vastuussa tuottamastaan sisällöstä sekä julkaisemistaan tulevista lähetyksistä. Jos mahdollista, anna palautetta suoraan lähetyksen tuottajalle (seura/turnaus/tms.). Jos kohtaat vakavia väärinkäytöksiä, ota yhteyttä meihin: go@fanseat.com.

Miten voin aloittaa suorien lähetysten tekemisen Fanseat GO:hon urheiluseurani tapahtumista?

Lähetysten julkaisu on tällä hetkellä rajoitettu erikseen kutsutuille urheiluseuroille. Jos olet kiinnostunut aloittamaan lähetysten tekemisen, ota yhteyttä: go@fanseat.com.

Mitkä ovat laitteisto-/ohjelmistovaatimukset lähetysten katseluun?

Parhaan katselukokemuksen takaamiseksi suosittelemme käyttämään Google Chrome web-selaimen uusinta versiota.

Onko internet-yhteyteni riittävän nopea lähetysten katseluun?

Sulavan katselukokemuksen varmistamiseksi suosittelemme vähintään 5 Mbps latausnopeutta. Voit mitata yhteytesi nopeuten osoitteessa www.speedtest.net. Huomioi, että nopeus voi vaihdella merkittävästi riippuen yhteystyypistä, sijainnista, päivänajasta ja muusta samanaikaisesta verkkoliikenteestä.

Miten voin optimoida päätelaitteeni katseluun?

Varmista että sinulla on Chromen uusin versio. Jos lähetykset pätkivät tai pysähtelevät, kokeile käynnistää selain/päätelaite uudestaan prosessorikapasiteetin ja muistin vapauttamiseksi. Jos käytät kannettavaa tietokonetta, kytke virtalähde ja käytä langallista verkkoyhteyttä, jos mahdollista.

Miten tavoitan käyttäjätuen?

Jos tarvitset apua, ota yhteyttä Fanseatin käyttäjätukeen fanseat.comin kautta. Huomioi, että tukea ei ole välttämättä välittömästi tarjolla kaikkina aikoina. Parhaiten tavoitat meidät klo 12-18 välillä ja Fanseatin suorien lähetysten aikana (katso aikataulu).

Mikä aikavyöhyke on käytössä lähetysten alkamisajoissa?

Lähetysten alkamisajat näytetään päätelaitteesi aikavyöhykeasetuksen mukaisesti.