Antti Tenkasen mietteitä siirrosta ja vähän muutakin.

8.1.2016 - 1.09

Haastattelussa Karhujen uusi Kovalev , Antti Tenkanen.

Tervetuloa Teno sydämellisesti Karhujen riveihin, kerro vähän alkuun miten päädyit joukkueeseen?

- Kiitoksia paljon, on nyt kunnia kuulua Karhuperheeseen. Tosiaan, olin tuossa joulutauolla yhteydessä hyvään ystävääni Niklas Lehteen. Siinä sitten kun oli joulut toivoteltu ja aikamme rupateltu , alkoi aihe luisumaan ja loppujenlopuksi herkuteltiin ajatuksella meikäläisen tulosta Karhuihin, koska se sopisi nykyisiin Huittisissa oleviin työkuvioihinikin mainiosti. Lumipallo alkoi siinä vyörymään ja asiaa perheeni kanssa läpi käytyäni päästiin siihen pisteeseen, että tässä nyt ollaan ja hommat on kunnossa.

Tosiaan olet nyt perheen parista päässyt osallistumaan pariin harjoituksiin joukkueen mukana, miltäs jengi näyttää?

-Suurin osa kavereista on minulle jo tuttuja Ässien junnuista, ja täytyykin sanoa, että ei ole kyllä äijät mihinkään muuttunut ! Hyvältä näyttää !

Miltäs on meno maistunut uusien ketjukavereiden Ruisman ja Palosen kanssa?

- Todella hyvältä, olemme “Ruken” kanssa pelanneet junioreissa neljä kautta samassa kentässä, joten toistemme ajatukset tiedämme toisinaan turhankin hyvin. Palonenkin tuttu mies laidalla, todella hyvä lisä ketjuun maalinteon ja fyysisyyden osalta. Hieno siinä on kyllä laidassa kurvailla,kun keskellä on maailmanluokan sentteri ja laidalla yksi Suomi-sarjan kovimmista äijistä.

Lauantaina on sitten debyytin aika, kun kello 17.30 Isomäki Areenalle vastaan luistelee Kiekkokopla Joensuusta. Millä mietteillä matsiin?

- Hyvillä mielillä , pienen tauon jälkeen hieno päästä pelaamaan. Isomäen kirkkaat valot ja lauantai-ilta, mikäs sen hienompaa.

Se on juuri näin. Loppuun vielä pari lyhyttä;

Suomi-sarja?
- Maailman kovin amatöörisarja.
Lempiruoka?
-Lasagne.
Maali vai syöttö ?
- Syöttö.
Niko Kivinen ?
- Elävä legenda.

Kiitos Teno ja tsemppiä loppukauteen.

- Kiitos!